Basisscholen

Wij hechten veel waarde aan het contact met het primair onderwijs. Want samen kunnen wij van betekenis zijn voor de regio. We werken met z'n allen aan de toekomst van ieder kind, dat aan ons is toevertrouwdHier leest u wat wij als school willen betekenen en waaraan u ons kunt herkennen.

Ons onderwijs

rsg de Borgen is een netwerk van sterke scholen. Vanuit vijf vestigingen bieden wij voortgezet onderwijs, van gymnasium tot praktijkonderwijs met goede doorstroommogelijkheden. Uw leerling vindt bij ons altijd een passende leerroute op een vestiging in de buurt. Iedere vestiging heeft een eigen aanbod en gezamenlijk proberen we de regio zo goed mogelijk te bedienen. Klik op de vestiging voor meer informatie over het onderwijsaanbod.


Esborg

Lindenborg

Nijeborg

Ronerborg

Daltononderwijs

Woldborg

Voorlichting

Tijdens een voorlichting wordt uitgelegd wat het voortgezet onderwijs inhoudt en wat rsg de Borgen te bieden heeft. De voorlichters komen graag uw school bezoeken tijdens een ouderavond of een speciale voorlichtingsbijeenkomst. Ze gaan in gesprek met ouders/verzorgers van groep 7/8 leerlingen en met u. Daarnaast is het ook mogelijk dat onder schooltijd een voorlichter uw leerlingen op school informeert over het voortgezet onderwijs.

Toelatingsbeleid
Bekijk hier het toelatingsbeleid voor de PO- en VO-scholen in de provincie Groningen.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

.