Welkom op rsg de Borgen

Vind jij het leuk om meer te weten over het mooie onderwijs dat op rsg de Borgen gegeven wordt? Dan laten we je graag alvast kennismaken met onze vestigingen. Kijk de voorlichting webinars of de replay van de Open Festival Dag waarin docenten, ouders en leerlingen antwoord geven op belangrijke vragen of breng een bezoek aan rsg de Borgen TV

Woldborg

Bekijk hier binnenkort de aftermovie van de Woldborg terug. Totdat de aftermovie klaar is kun je hier de vestigingsfilm van de Woldborg bekijken.

Esborg

Bekijk hier binnenkort de aftermovie van de Esborg terug. Totdat de aftermovie klaar is kun je hier de vestigingsfilm van de Esborg bekijken.

Ronerborg

Bekijk hier binnenkort de aftermovie van de Ronerborg terug. Totdat de aftermovie klaar is kun je hier de vestigingsfilm van de Ronerborg bekijken.

Lindenborg

Bekijk hier de aftermovie van de Lindenborg terug.

Nijeborg

Bekijk hier de aftermovie van de Nijeborg terug.

Wilt u tóch
even persoonlijk
bijpraten?


Aftermovie

Woldborg

Kijk hier het webinar van de Woldborg terug

Esborg

Ronerborg

Kijk hier het webinar van de Ronerborg terug

Lindenborg

Kijk hier het webinar van de Lindenborg terug

Nijeborg

Kijk hier het webinar van de Nijeborg terug

Wilt u tóch
even persoonlijk
bijpraten?

rsg de Borgen TV


Leerlingenraad Lindenborg

Praktijkles Nijeborg

Lievelingsvak EsborgLeren

Binnen het vmbo kun je kiezen uit verschillende leerwegen: gl/tl, kb en bb. Ook kun je kiezen voor het havo of het vwo. Wil je meer informatie over ons onderwijs?

Klik dan hier

Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel met projecten bezig.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op introductie. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen!

Handig zeg, SOM

Cijfers checken kun je op onze Elektronische Leer Omgeving (ELO), dit geldt voor de meeste vestigingen. Maar hier krijg  je ook veel informatie over de school.De taken op de ELO bevatten luisteropdrachten, filmpjes met uitleg en oefenmateriaal, waar je op school en thuis mee aan de slag kan.

Lekker wat anders!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je doet regelmatig mee aan projecten of excursies. Maar we doen nog veel meer! Op sommige vestigingen worden uitwisselingen georganiseerd. Elk jaar gaat een groep leerlingen en docenten naar een school in Duitsland, Denemarken of Spanje en vice versa.

Roken? Dacht het niet.

rsg de Borgen is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Heel gezond dus! En ook fijn voor de niet-rokers… We besteden veel aandacht aan ons niet-rokenbeleid op allerlei manieren.