Ouders

Uw kind gaat volgend jaar naar het voortgezet onderwijs, of misschien het jaar daarop. Samen met uw zoon of dochter een nieuwe school uitzoeken is een grote en vooral ook spannende stap. Uw kind wordt groot en gaat de (vertrouwde) basisschool verlaten.  Na groep 8 begint hij of zij aan een leuk, maar ook onbekend avontuur in het voortgezet onderwijs. Misschien heeft u al een (voorlopig) advies van de basisschool van uw kind gekregen. U gaat op zoek naar een school die bij hem of haar past. Een plek waar uw kind zich helemaal thuis voelt. Op de vestigingen van rsg de Borgen krijgen jongeren de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Breed aanbod

rsg de Borgen heeft een breed aanbod van opleidingen voor jongeren in de regio. Vanuit vijf vestigingen biedt rsg de Borgen voortgezet onderwijs. Het aanbod is breed, uw zoon of dochter kan kiezen van gymnasium tot praktijkonderwijs. Bovendien biedt rsg de Borgen goede doorstroommogelijkheden. Uw kind vindt bij ons altijd een passende leerroute op een vestiging in de buurt. Kijk hier naar de onderwijsmogelijkheden op rsg de Borgen. Misschien heeft uw kind ondersteuning nodig. Hier leest u wat rsg de Borgen te bieden heeft.

Veilige school

rsg de Borgen is een veilige, prettige en inspirerende scholengemeenschap, waar uw kind mag zijn wie hij is. Een school waar wij onze leerlingen kennen en herkennen. Betrokken docenten helpen uw kind om zijn talenten te ontwikkelen en dagen hem uit om te leren van de theorie en de praktijk. Zelf en samen met anderen. Op school, maar ook bij bedrijven in de regio. Bij rsg de Borgen leert uw kind niet alleen voor een diploma, maar groeit hij ook als persoon. Onze vijf vestigingen werken samen aan sterk
onderwijs. Dat doen wij iedere dag en elk op onze eigen manier. Een toekomst vol mogelijkheden begint bij rsg de Borgen!