Ouders

Uw kind gaat volgend jaar naar het voortgezet onderwijs, of misschien het jaar daarop. Samen met uw zoon of dochter een nieuwe school uitzoeken is een grote en vooral ook spannende stap. Misschien heeft u al een (voorlopig) advies van de basisschool van uw kind gekregen. Vervolgens zoekt u een school die bij uw kind past en waar hij/zij zich helemaal thuis voelt. Wij helpen u daar graag bij! 

Breed aanbod

rsg de Borgen heeft vijf vestigingen die voorgezet onderwijs aanbieden. Ons aanbod varieert van gymnasium tot praktijkonderwijs. Uw zoon of dochter vindt bij ons altijd een passende leerroute op een vestiging in de buurt. Op alle vestigingen van rsg de Borgen krijgen leerlingen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bovendien bieden we goede doorstroommogelijkheden. Kijk hier naar de onderwijsmogelijkheden van rsg de Borgen. Misschien heeft uw kind ondersteuning nodig. Hier leest u wat rsg de Borgen te bieden heeft.

Veilige school

rsg de Borgen is een veilige, prettige en inspirerende scholengemeenschap, waar uw kind mag zijn wie hij is. Een school waar wij onze leerlingen kennen en herkennen. Betrokken docenten helpen uw kind om zijn talenten te ontwikkelen en dagen hem uit om te leren van de theorie en de praktijk. Zelf en samen met anderen. Op school, maar ook bij bedrijven in de regio. Bij rsg de Borgen leert uw kind niet alleen voor een diploma, maar groeit hij ook als persoon. Onze vijf vestigingen werken samen aan sterk
onderwijs. Dat doen wij iedere dag en elk op onze eigen manier. Een toekomst vol mogelijkheden begint bij rsg de Borgen!