Bedrijven

rsg de Borgen in de regio

In de regio Westerkwartier-Noordenveld wil rsg de Borgen als regionale scholengemeenschap een rol van betekenis vervullen. Daarom verbinden wij ons niet alleen stevig met het primair onderwijs en het vervolgonderwijs in de regio, maar ook met de maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven in onze regio. We blijven doorgaand inzetten op ‘samen werken, samen leren, samen leven’.

rsg de Borgen vindt contact met bedrijven uit de regio belangrijk. We zijn blij met alle bedrijven in de regio die hun deuren voor onze leerlingen openstellen, zodat zij kunnen leren. Aan de andere kant willen wij ook leren van onze partners uit het bedrijfsleven. Zij kunnen ons een goed beeld geven of het onderwijs nog aansluit op de praktijksituatie. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Binnen rsg de Borgen komen de leerlingen op verschillende manieren in contact met de bedrijven in de regio. Dit kan zijn door middel van stages, bedrijfsbezoeken of door het doen van projecten in samenwerking met bedrijven.

Contact

Wilt u eens met ons praten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met Derwin Roffel, Programmamanager, 0594-854550. 

Neem ook gerust een kijkje op onze website Uitdagend Techniek.