Werken bij

Wij zijn rsg de Borgen. Gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk zijn onze kernwaarden. Spreekt dit jou aan? Dan is een baan bij rsg de Borgen wat voor jou!

rsg de Borgen is een netwerk van vijf sterke scholen voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De vijf vestigingen in Leek, Roden en Grootegast zijn verbonden met de regio en geven interzuilair onderwijs aan ruim 2800 leerlingen.

Bij rsg de Borgen werken ongeveer 290 medewerkers. Samen met Terra en het Dollard College vormt rsg de Borgen Onderwijsgroep Noord.

Cultuur bij rsg de Borgen

rsg de Borgen beschikt over gekwalificeerde medewerkers, van wie de kwaliteit zo optimaal mogelijk kan worden ingezet. Hiermee wordt vooral bedoeld dat rsg de Borgen een cultuur nastreeft, waarin medewerkers kritisch staan tegenover eigen handelen en dat men erop gericht is om zich te verbeteren. De school wil een lerende school zijn en een organisatie die open communiceert met medewerkers, leerlingen en hun ouders.

In elke vestiging zijn teams samengesteld die verantwoordelijk zijn voor het onderwijs. Deze teams staan aan de basis van het onderwijs. Op deze wijze organiseert rsg de Borgen verantwoordelijkheid, betrokkenheid en zorg onder docenten voor de leerlingen van de betreffende afdeling. Docenten krijgen op deze manier meerdere jaren te maken met een groep bestaande uit dezelfde leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

De personele en administratieve diensten zijn ondergebracht bij het bestuursbureau van Onderwijsgroep Noord. Voor de salarisverwerking is Onderwijsgroep Noord aangesloten bij het landelijk systeem CASO. rsg de Borgen biedt werknemers een aantrekkelijke werkomgeving waarbij de waarden, kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkelingsgerichtheid van belang zijn. Arbeidsvoorwaarden en salariƫring is conform de vigerende CAO-VO.

Vacature aanbod

Je vindt de actuele vacatures hier