Leerlingen Lindenborg geslaagd voor DELF-diploma
lindenborg | 16 april 2021

Leerlingen Lindenborg geslaagd voor DELF-diploma

​​

Drie leerlingen van vestiging Lindenborg van rsg de Borgen in Leek ontvangen hun DELF-diploma tijdens een feestelijke bijeenkomst op 18 mei 2021. 

Het gaat om drie leerlingen uit de huidige klas 4,5 en 6 die afgelopen november examen voor DELF-niveau A2, B1 of B2 hebben gedaan. Het DELF (Diplôme d'études en langue française) is een officieel diploma van het Franse Ministerie van Onderwijs, dat onbeperkt geldig is en internationaal erkend. Het DELF bestaat uit vier niveaus, die overeenkomen met de eerste vier niveaus van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa: A1, A2, B1 en B2. De leerlingen hebben het DELF-junior-programma gevolgd; dit is een programma speciaal voor middelbare scholieren. De thema's die worden behandeld en de examens zijn afgestemd op de interesses van de leerlingen.

Op de Lindenborg, school voor vwo en havo in Leek, doen leerlingen kennis op en leren ze vaardigheden waarmee ze later succesvol zullen zijn. Leerlingen worden uitgedaagd om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

De medewerkers van de Lindenborg zijn trots om de DELF-diploma’s aan deze leerlingen te mogen uitreiken.