Leerlingen ontvangen DELF-diploma
lindenborg | 5 februari 2020

Leerlingen ontvangen DELF-diploma

​​Veertien leerlingen van vestiging Lindenborg in Leek hebben op maandag 3 februari 2020 hun DELF-diploma in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Lindenborg in Leek.

Het gaat om veertien leerlingen uit de huidige klas 3 en 4 die afgelopen juni examen voor DELF-niveau A1 of A2 hebben gedaan. Het DELF (Diplôme d'études en langue française) is een officieel diploma van het Franse Ministerie van Onderwijs, dat onbeperkt geldig is en internationaal erkend.

Het DELF bestaat uit vier niveaus, die overeenkomen met de eerste vier niveaus van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa: A1, A2, B1 en B2. De leerlingen hebben het DELF-junior-programma gevolgd; dit is een programma speciaal voor middelbare scholieren. De thema's die worden behandeld en de examens zijn afgestemd op de interesses van de leerlingen.

Op de Lindenborg doen leerlingen kennis op en leren ze vaardigheden waarmee ze later succesvol zullen zijn. Leerlingen worden uitgedaagd om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. De medewerkers van de Lindenborg zijn trots op de leerlingen dat ze het DELF-examen hebben gehaald en het diploma in ontvangst hebben genomen.
 

Reageren