Samen Westerkwartier schoon; Zwerfafval
woldborg | 15 februari 2017

Samen Westerkwartier schoon; Zwerfafval

​​Op 13 februari hebben leerlingen van vestiging de Woldborg samen met wethouder Mark de Haan van gemeente Grootegast de aftrap gegeven voor het zwerfafval project ‘Samen Westerkwartier schoon; Zwerfafval’. En op woensdag 15 februari was de afsluiting van het project.

Als hoogtepunt zijn leerlingen geïnterviewd door Radio Noord. Spannend! http://www.rtvnoord.nl/radio/programma/20052/Babette-op-Noord/aflevering/8318(luister hier het radiofragment van het zwerfafval-project vanaf minuut 9)

Woensdag 15 februari was de afsluiting van het project zwerfafval. Een spannende gebeurtenis want wanneer kom je als leerling nou in het gemeentehuis? En dan ook nog om een presentatie te geven voor een grote groep mensen, waaronder trotse ouders en een nieuwsgierige wethouder. De 7 groepjes hadden hun uiterste best gedaan om een creatieve en originele oplossing te bedenken tegen zwerfafval, de wethouder was er behoorlijk van onder de indruk. Na afloop werden de leerlingen dan ook beloond met een welverdiend certificaat! Super gedaan jongens en meiden van de Woldborg!

 

Kijk hier naar onze foto's op Facebook.

Reageren