Sponsoractie voor Oekraïne groot succes
nijeborg | 29 februari 2024

Sponsoractie voor Oekraïne groot succes

​​Derdejaarsleerlingen van het profiel Dienstverlening & Producten van de Nijeborg hebben in samenwerking met de Friese Rijders voor Oekraïne geld ingezameld voor noodhulp aan de bevolking in Oekraïne.

In de afgelopen weken hebben 3e klas leerlingen van het profiel Dienstverlening & Producten van de Nijeborg in samenwerking met de Friese Rijders voor Oekraïne een actie gehouden om geld in te zamelen voor het financieren van hulppakketten voor de noodlijdende bevolking in Oekraïne. De Friese Rijders voor Oekraïne heeft zich ten doel gesteld om deze winter 100.000 noodpakketten te brengen. En zowel voor de pakketten als voor het transport is veel geld nodig.

De georganiseerde actie bestond uit twee delen. Eén deel van de actie was het organiseren van een sponsorloop waarvoor de medewerking van de leerlingen uit klas 1 van de Nijeborg en de Lindeborg werd gezocht. Het andere deel van de actie was het organiseren van een loterij voor het personeel van de beide rsg de Borgen locaties.

En dat de beide acties een groot succes zijn geworden, mag blijken uit het ingezamelde bedrag van maar liefst € 5.316,30. Een fantastische prestatie!

Reageren