Uitreiking certificaat Digitale vaardigheden aan leerlingen van “De Esborg” te Roden.
esborg | 9 december 2021

Uitreiking certificaat Digitale vaardigheden aan leerlingen van “De Esborg” te Roden.

​​In de bibliotheken in de gemeente Noordenveld worden cursussen Digitale Vaardigheden georganiseerd. Deze cursussen worden verzorgd door docenten die zich vrijwillig inzetten om deze kennis over te dragen. Onlangs is er een nieuw project gestart in samenwerking met “De Esborg” in Roden.

 Dit project sluit prima aan bij deze praktijkgerichte opleiding. Zes weken lang hebben een aantal leerlingen van deze school deze cursus gevolgd, onder leiding van de docenten Rob Schaank en Roel van Genne.

De eerste certificaten zijn uitgereikt door Marjan Louwes, front office medewerkster van de Bibliotheek. Zij verzorgt de organisatie van deze cursussen. Zij roemde in haar toespraak de inzet van de cursisten en de manier waarop zij zich concentreerden bij het uitvoeren van de opdrachten.

Kay Mennes en Jordan Burgstra zijn de eerste twee cursisten die de cursus hebben afgerond en aan wie het certificaat en een mooie roos werden overhandigd. In januari 2022 start een tweede groep van RSG “De Esborg” met deze cursus.

bron: https://www.ditisroden.nl/